Haar laten kleuren bij Kapsalon Smittenaar in Leiden

Laat uw haar kleuren zoals u dat wilt. Van een kleine camouflage, opfrisbeurt of uitgroeibehandeling tot een uitgebreide metamorfose in natuurtinten of kinky kleuren. De kappers van Kapsalon Smittenaar beschikken over een uitgebreid palet van houdbare of tijdelijke ammoniavrije kleuren. Boek online een vrijblijvend adviesgesprek.

Balayage

De balayage haarkleur geeft uw haar een natuurlijk effect. De subtiele vegen in uw haar zijn van een lichtere kleur en werken voor elke haarlengte en -kleur. Deze 'natural look' geeft u zeer weinig uitgroei. Het wordt aangebracht in de lengtes van uw haar. Samen met u bekijken we naar welke kleur u het beste staat.

High ligths; babylights en lowlights


Al jaren een hit en niet meer weg te denken zijn

high lights in alle soorten en maten. Kies zelf wat 

je mooi vindt en vraag wat technisch mogelijk is

aan ons. Van "sunkissed " goudblond haar tot platinablond. Ook donkerdere tinten dan uw eigen haarkleur kunnen aangebracht worden.

High lights kunnen subtiel, maar ook meer aanwezig gemaakt worden. Warme en koele 

tinten zijn mogelijk. We denken graag met u mee.

We geven u graag advies. Daarbij houden we rekening met uw haartype, uw huidtype en de mate waarin u uw haar wenst te onderhouden.

Alles om levendigheid en sprankeling in uw haar te krijgen.

Ombre haarstijl

Ombre haarstijl

Een ombre stijl begint met donkere uitgroei bij de kruin en loopt over in een mooie, lichtere kleur. Hierdoor ontstaat er wat meer diepte in uw haar. Een ombre haarstijl kan op vele manieren worden toegepast. U bepaalt het contrast en op welke lengte het lichtere gedeelte wordt ingezet. Als de uitgroei maar het donkerste punt is.

Kleuren arrangementen en prijzen

Kleuren totaal arrangement ( één kleur)

Dit arrangement is inclusief:

- Coupe knippen

- Totale haarkleuring

- Wasmassage

- Proteïne/vochtbehandeling

- Wenkbrauwen verven en epileren

- Droog stylen naar wens

De prijs is afhankelijk van de lengte van uw haar:

Kort haar

€ 110,00

 

Middellang haar

€ 137,50

 

Lang haar

 Vanaf € 150,00 ( voor Balayage en Highlights geldt een toeslag)

Kleuren uitgroei arrangement

Dit arrangement is inclusief:

- Coupe knippen

- Uitgroei kleuren

- Wasmassage

- Proteïne/Vochtbehandeling

- Wenkbrauwen kleuren en epileren

- Droog stylen naar wens


De prijs is afhankelijk van de lengte van uw haar:

Kort haar

€ 100,00

 

Middellang haar

€ 117.50

 

Lang haar

€ 125,00 ( voor Balayage en Highlights geldt een toeslag)

 

Haar kleuren

De kappersstoelen

Op het gebied van haarkleuringen is Kapsalon Smittenaar door Redken gecertificeerd. Dit houdt in dat we kleurbehandelingen adviseren en uitvoeren volgens de richtlijnen van Redken. Het behoud van de haarkwaliteit staat hierbij centraal. Dat, in combinatie met minimaal 30 jaar ervaring in kleuradvies en kleurtechnieken, zorgt voor een breed scala aan mogelijkheden. 


Kapsalon Smittenaar gaat hierin ook met de tijd mee. Zo zijn we van de verouderde Coupe du soleil afgestapt en zijn we nu getraind in highlights en lowlights met folies. Van de egale kleuringen van vroeger zijn de technieken uitgebreid met onder andere Balayage en Babylights.
Onze enthousiaste haarstylisten denken graag met u mee om een kleuring uit te kiezen die past bij uw uiterlijk, maar ook bij de manier waarop u de kleur zou willen onderhouden.

Er zijn tal van mogelijkheden:

  • Van een kleine camouflage, opfrisbehandeling of uitgroeibehandeling tot een uitgebreide metamorfose in natuurtinten of kinky kleuren.
  • We beschikken over een uitgebreid palet van houdbare of tijdelijke ammoniavrije kleuren om het haar mee te kleuren.

De kwaliteit van het haar is van grote invloed op de houdbaarheid van een kleuring en op de uitstraling van het kapsel. Uw haar kan een flinke boost krijgen door kwaliteitsverbeterende behandelingen. De Heatcure-behandeling zorgt onder andere voor stevig en vol aanvoelend haar. Ook maakt het “frizzy” haar rustiger en glanzender. De PH-behandeling herstelt de veerkracht van haar dat beschadigd is door (te veel) chemische behandelingen, zoals blonderen of permanenten. Deze behandeling geeft ook heel veel glans terug aan het haar.

Losse haarkleur behandelingen

Haar uitgoei kleuren inclusief knippen en drogen

 €83,50


Balayage-kleuring inclusief knippen en drogen

Gemiddeld € 185,00

 

 High Lights inclusief knippen en drogen:

Tussen 80,00 en 215,00.

Van kort haar met de kam tot een Full Head Folie in lang haar met of zonder toners.

 Voor een prijsopgaaf zullen we eerst samen een diagnose- en adviesgesprek voeren

Maak een afspraak

Redken gecertificeerd

Kapsalon Smittenaar werkt al meer dan 35 jaar met de gerenommeerde producten van Redken. Het Amerikaanse merk is vooruitstrevend in het onderzoek naar de haarstructuur en het effect van de verschillende invloeden van binnenuit en buitenaf op het haar. We geven u graag een passend, vrijblijvend advies specifiek voor uw haartype en verzorgingswensen.

Maak een afspraak