Haar laten kleuren bij Smittenaar Kapsalon in Leiden

Laat uw haar kleuren zoals u dat wilt. Van een kleine camouflage, opfrisbeurt of uitgroeibehandeling tot een uitgebreide metamorfose in natuurtinten of kinky kleuren. De kappers van Smittenaar Kapsalon beschikken over een uitgebreid palet van houdbare of tijdelijke ammoniavrije kleuren om het haar mee te kleuren.

Balayage

De balayage haarkleur geeft uw haar een natuurlijk effect. De subtiele vegen in uw haar zijn van een lichtere kleur en werken voor elke haarlengte en -kleur. Deze 'natural look' geeft u zeer weinig uitgroei. Het wordt aangebracht aan de oppervlakte van uw haar. Samen met u bekijken we naar welke kleur u het beste staat.

Rainbow/mermaid styling

De kleurrijkste nieuwe trend: de rainbow haarstijl. Social media staat er vol mee. Kiest u voor een rainbowstijl, dan brengen we de kleuren van de regenboog laag voor laag aan. U kunt kiezen uit felle kleuren of juist voor een engelachtig effect met pasteltinten. Een paar gekleurde plukken of uw hele haar geverfd: wat u ook kiest, opvallen doet het sowieso. Deze stijl werkt ook bij kort haar. Dit is dan een variant op het regenbooghaar waarbij we met slechts 1 of enkele kleuren uw haar een sprookjesachtig effect geven. Met name turquoise, babyblauw en roze worden hiervoor veel gebruikt. U ziet eruit alsof u jaren onder het wateroppervlak hebt geleefd. Mysterieus, toch?

Ombre haarstijl

Ombre haarstijl

Een ombre stijl begint met donkere uitgroei bij de kruin en loopt over in een mooie, lichtere kleur. Hierdoor ontstaat er wat meer diepte in uw haar. Een ombre haarstijl kan op vele manieren worden toegepast. U bepaalt het contrast en op welke lengte het lichtere gedeelte wordt ingezet. Als de uitgroei maar het donkerste punt is.

Kleuren arrangementen en prijzen

Kleuren totaal arrangement

Dit arrangement is inclusief:

- Coupe knippen

- Totale haarkleuring

- Wasmassage

- Proteïne/vochtbehandeling

- Wenkbrauwen verven en epileren

- Manicure medium

- Droog stylen naar wens

De prijs is afhankelijk van de lengte van uw haar:

Kort haar

€ 92,00


Middellang haar

€ 104,00


Lang haar

€ 120,00 - € 150,00

Kleuren uitgroei arrangement

Dit arrangement is inclusief:

- Coupe knippen

- Uitgroei kleuren

- Wasmassage

- Proteïne/vochtbehandeling

- Wenkbrauwen verven en epileren

- Manicure medium

- Droog stylen naar wens

De prijs is afhankelijk van de lengte van uw haar:

Kort haar

€ 89,00


Middellang haar

€ 95,00


Lang haar

€ 107,00

Haar kleuren

De kappersstoelen

Op het gebied van haarkleuringen is Smittenaar Kapsalon door Redken gecertificeerd. Dit houdt in dat we kleurbehandelingen adviseren en uitvoeren volgens de richtlijnen van Redken. Het behoud van de haarkwaliteit staat hierbij centraal. Dat, in combinatie met minimaal 30 jaar ervaring in kleuradvies en kleurtechnieken, zorgt voor een breed scala aan mogelijkheden. 


Smittenaar Kapsalon gaat hierin ook met de tijd mee. Zo zijn we van de verouderde Coupe du soleil afgestapt en zijn we nu getraind in highlights en lowlights met folies. Van de egale kleuringen van vroeger zijn de technieken uitgebreid met onder andere Balayage en Babylights.
Onze enthousiaste haarstylisten denken graag met u mee om een kleuring uit te kiezen die past bij uw uiterlijk, maar ook bij de manier waarop u de kleur zou willen onderhouden.

Er zijn tal van mogelijkheden:

  • Van een kleine camouflage, opfrisbehandeling of uitgroeibehandeling tot een uitgebreide metamorfose in natuurtinten of kinky kleuren.
  • We beschikken over een uitgebreid palet van houdbare of tijdelijke ammoniavrije kleuren om het haar mee te kleuren.

De kwaliteit van het haar is van grote invloed op de houdbaarheid van een kleuring en op de uitstraling van het kapsel. Uw haar kan een flinke boost krijgen door kwaliteitsverbeterende behandelingen. De Heatcure-behandeling zorgt onder andere voor stevig en vol aanvoelend haar. Ook maakt het “frizzy” haar rustiger en glanzender. De PH-behandeling herstelt de veerkracht van haar dat beschadigd is door (te veel) chemische behandelingen, zoals blonderen of permanenten. Deze behandeling geeft ook heel veel glans terug aan het haar.

Losse haarkleur behandelingen

Haar kleuren inclusief knippen

Gemiddeld € 69,50

Balayage-kleuring inclusief knippen

Vanaf € 140,00

Maak een afspraak

Redken gecertificeerd

Smittenaar Kapsalon werkt al meer dan 35 jaar met de gerenommeerde producten van Redken. Het Amerikaanse merk is vooruitstrevend in het onderzoek naar de haarstructuur en het effect van de verschillende invloeden van binnenuit en buitenaf op het haar. We geven u graag een passend, vrijblijvend advies specifiek voor uw haartype en verzorgingswensen.

Maak een afspraak

Smittenaar Kapsalon

Smittenaar Kapsalon

Hooigracht 102

2312 KX Leiden

KVK

70486514

Contactgegevens

 071 - 512 42 73

 info@kapsalonsmittenaar.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Woensdag 08:30 - 17:30

Donderdag 08:30 - 21:00

Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag 08:00 - 16:00