Haar laten kleuren bij Kapsalon Smittenaar in Leiden

Kies de kleurbehandeling die u wilt:

- Van een kleine camouflage; opfrisbehandeling; uitgroeibehandeling tot een uitgebreide metamorfose in natuurtinten of kinky kleuren.

-  We beschikken over een uitgebreid palet van houdbare of tijdelijke ammoniavrije kleuren om het haar mee te kleuren.

Balayage haarstijl

Balayage haarstijl

De balayage haarkleur geeft je haar een natuurlijk effect. De subtiele vegen in je haar zijn van een lichtere kleur die werken voor elke haarlengte en -kleur. Deze natural-look geeft je zeer weinig uitgroei. Het wordt aangebracht aan de oppervlakte van je haar. Samen met jou kijken we naar welke kleur jou het beste staat.

Rainbow/Mermaid haarstijl

Rainbow/Mermaid styling

De kleurrijkste nieuwe trend: de rainbow haarstijl. Social media staan er vol mee. Kies je voor een rainbowstijl, dan brengen we de kleuren van de regenboog laag voor laag aan. Je kunt kiezen uit felle kleuren, of juist een meer pastelachtige tint voor een engeleneffect. Een paar gekleurde plukken, of je hele haar geverfd. Wat je ook kiest, opvallen doet het sowieso. Deze stijl werkt ook bij kort haar.

Dit is een variant op het regenbooghaar. Met slechts 1 of enkele kleuren geven we je haar een sprookjesachtig effect. Met name turquoise, babyblauw en roze worden hiervoor veel gebruikt. Je ziet eruit alsof je jaren onder het wateroppervlak hebt geleefd. Mysterieus, toch?

Ombre haarstijl

Ombre haarstijl

Een donkere uitgroei bij de kruin die overloopt in een mooie lichtere kleur. Hierdoor ontstaat wat meer diepte in je haar. Een ombre haarstijl kan op vele manieren worden toegepast. Jij bepaalt het contrast en ook op welke lengte het lichtere gedeelte wordt ingezet. Als de uitgroei maar het donkerste punt is.

Kleuren arrangementen prijzen

Kleuren totaal arrangement

Dit arrangement is inclusief:
- Coupe knippen
- Totale haarkleuring
- Wasmassage
- Proteine/vochtbehandeling
- Wenkbrauwen verven en epileren
- Manicure medium
- Droog stylen naar wens

De prijs is afhankelijk van de lengte van uw haar:

Kort haar
€ 92,00

Middellang haar
€ 104,00

Lang haar
€ 120,00 - 150,00

Kleuren uitgroei arrangement

Dit arrangement is inclusief:
- Coupe knippen
- Uitgroei kleuren
- Wasmassage
- Proteine/vochtbehandeling
- Wenkbrauwen verven en epileren
- Manicure medium
- Droog stylen naar wens

De prijs is afhankelijk van de lengte van uw haar:

Kort haar
€ 89,00

Middellang haar
€ 95,00

Lang haar
€ 107,-

Haar kleuren

- Op het gebied van haarkleuringen is Kapsalon Smittenaar door Redken gecertificeerd.  

Dit houdt in dat we kleurbehandelingen adviseren en uitvoeren volgens de richtlijnen van Redken. Het behoud van de  haarkwaliteit staat hierbij centraal.
Dit in combinatie met minimaal 30 jaar ervaring in kleuradvies en kleurtechnieken zorgt voor een breed scala aan mogelijkheden. Zo veranderde de old school coupe du soleil en zijn we nu getraind in de high-en lowlights met folies. Van de egale kleuringen van vroeger zijn de technieken uitgebreid met onder andere Balayage en Babylights.

 - Onze enthousiaste haarstylisten denken graag mee om een kleuring uit te kiezen die past bij uw uiterlijk, maar ook bij de manier waarop u de kleur zou willen onderhouden. 

Zo zijn er tal van mogelijkheden:

- Van een kleine camouflage; opfrisbehandeling; uitgroeibehandeling tot een uitgebreide metamorphose in natuurtinten of kinky kleuren.

- We beschikken over een uitgebreid palet van houdbare of tijdelijke ammoniavrije kleuren om het haar mee te kleuren.

De kwaliteit van het haar is van grote invloed op  de houdbaarheid van een kleuring en op de uitstraling van het kapsel. Uw haar kan een flinke boost krijgen door kwaliteitsverbeterende behandelingen. De Heatcurebehandeling zorgt onder andere voor steviger voller aanvoelend haar. Ook maakt het “frizzy” haar rustiger en glanzender. De PH- behandeling herstelt de veerkracht van het haar, dat beschadigd is door (teveel) chemische behandelingen, zoals blonderingen of permanenten.

Deze behandeling geeft ook heel veel glans terug aan het haar.

Losse haar kleurbehandelingen

Kleuren inclusief knippen
Vanaf € 69,50

Balayage-kleuring inclusief knippen
Vanaf € 105,-

Redken

Redken gecertificeerd

Kapsalon Smittenaar werkt al meer dan 35 jaar met de gerenommeerde producten van Redken. Het Amerikaanse merk is vooruitstrevend in het onderzoek naar de haarstructuur en het effect van de verschillende invloeden van binnenuit en buitenaf op het haar. We geven u graag een passend, vrijblijvend advies specifiek voor uw haartype en verzorgingswensen.