Leiden kapper; bruiloft kapper

De behandelingen van Kapsalon Smittenaar in Leiden

Alleen even naar binnen om de pony te laten bijknippen of een lange zit omdat u gaat voor een totaal nieuwe look? Wat uw haarwensen ook zijn, onze kappers zorgen ervoor dat u tevreden de kapsalon uitloopt. Laat u door ons in de watten leggen met een wasmassage of kies ervoor om uw haar te laten droogknippen. Maak snel een afspraak bij Kapsalon Smittenaar in Leiden. 

Prijzen

Droogknippen    € 19,75
Wassen en knippen  € 24,95
Wassen, knippen en drogen  € 37,50
Baard knippen  € 15,00
Baard scheren “authentiek”  € 19,00
Kinderen knippen € 11,00 / 14,50
   
Proteine-/moisturebehandeling € 18,- / € 30,-
Föhnen of watergolven  € 21,50
Lang haar Fohnen/watergolven € 36,50
Permanente volumebehandeling inclusief knippen € 72,50 /  99,50
Kleuren inclusief knippen vanaf € 69,50 / € 130,-
High-/lowlights inclusief knippen vanaf  € 59,50 / € 99,50
   
Balayage-kleuring inclusief knippen € 105,- / € 130,-
Wenkbrauwen epileren en kleuren  € 14,-
Make-up   € 27,50
Invlechten  € 32,50
Opsteken € 37,50
Manicure € 12,50 / € 30,-

Haar kleuren

-Op het gebied van haarkleuringen is Kapsalon Smittenaar door Redken gecertificeerd.  

Dit houdt in dat we kleurbehandelingen adviseren en uitvoeren volgens de richtlijnen van Redken. Het behoud van de  haarkwaliteit staat hierbij centraal.
Dit in combinatie met minimaal 30 jaar ervaring in kleuradvies en kleurtechnieken zorgt voor een breed scala aan mogelijkheden. Zo veranderde de old school coupe du soleil en zijn we nu getraind in de high-en lowlights met folies. Van de egale kleuringen van vroeger zijn de technieken uitgebreid met onder andere Balayage en Babylights.

 -Onze enthousiaste haarstylisten denken graag mee om een kleuring uit te kiezen die past bij uw uiterlijk, maar ook bij de manier waarop u de kleur zou willen onderhouden. 

Zo zijn er tal van mogelijkheden:

-Van een kleine camouflage; opfrisbehandeling; uitgroeibehandeling tot een uitgebreide metamorphose in natuurtinten of kinky kleuren.

-  We beschikken over een uitgebreid palet van houdbare of tijdelijke ammoniavrije kleuren om het haar mee te kleuren.

De kwaliteit van het haar is van grote invloed op  de houdbaarheid van een kleuring en op de uitstraling van het kapsel. Uw haar kan een flinke boost krijgen door kwaliteitsverbeterende behandelingen. De Heatcurebehandeling zorgt onder andere voor steviger voller aanvoelend haar. Ook maakt het “frizzy” haar rustiger en glanzender. De PH- behandeling herstelt de veerkracht van het haar, dat beschadigd is door (teveel) chemische behandelingen, zoals blonderingen of permanenten.

Deze behandeling geeft ook heel veel glans terug aan het haar.

Bekijk de prijslijst

Voller haar

De kwaliteit van het haar is van grote invloed op de houdbaarheid van een kleuring en op de uitstraling van uw kapsel. Geef uw haar een flinke boost met de heatcure behandeling. Deze kwaliteitsverbeterende behandeling zorgt voor steviger en voller aanvoelend haar. Ook maakt het 'frizzy' haar rustiger en glanzender.

De PH-behandeling herstelt de veerkracht van het haar. Dat kan beschadigd zijn geraakt door (teveel) chemische behandelingen zoals blonderingen en permanenten bijvoorbeeld. Naast dat de veerkracht wordt hersteld, geeft de behandeling ook heel veel glans terug aan het haar.

Bekijk de prijslijst

Baard scheren

Net zoals “de oude meneer Smittenaar” in de jaren 50/60, hebben Martine en Gisela zich het vak “authentiek scheren met het open mes” eigen gemaakt.

Vroeger was een bezoek aan de barbier een noodzaak. Toen bestonden de geavanceerde scheermesjes van nu niet.

In de huidige hectische tijd kunnen mannen zich weer laten scheren als een moment van ontspanning.

Beleef de nood van toen en de deugd van nu.

Voor die ervaring inclusief het inzepen met de kwast; het voorbehandelen met warme doeken; het nabehandelen met aluin, kunt u anno 2016 dus wederom terecht bij Kapsalon Smittenaar.

Tip: Terwijl de bruid haar bruidskapsel laat opmaken, scheren wij de bruidegom netjes glad.

Tip: Baarden mochten en mogen in deze tijd weer, maar ben je je baard echt zat dan scheren wij hem graag de eerste keer weer voor je af.

Bekijk de prijslijst

Redken

Kapsalon Smittenaar werkt al meer dan 35 jaar met de gerenommeerde producten van Redken. Het Amerikaanse merk is vooruitstrevend in het onderzoek naar de haarstructuur en het effect van de verschillende invloeden van binnenuit en buitenaf op het haar. We geven u graag een passend, vrijblijvend advies specifiek voor uw haartype en verzorgingswensen. 

Redken